Zatvorena alfa himne započinje sljedeći vikend - evo kako ući

anthem s closed alpha starts next weekend here s how get

29. studenog 2018Sada se možete prijaviti za himnu zatvorenu beta verziju.



Himna izlazi za nekoliko mjeseci, a još uvijek imamo niz alfa, beta i demo verzija koje ćemo vidjeti prije toga. Zatvorena alfa verzija dolazi prva, a trajat će samo jedan vikend koji započinje 8. prosinca. Ovo izgleda kao prilično ograničena šansa za igranje igre, podijeljena u male sesije i dostupna samo malom izboru igrača.



Morat ćete se prijaviti do kraja 3. prosinca. U postupku registracije odabrat ćete platformu i vremenske termine u kojima želite igrati. Dvije trosatne sesije dostupne su svaki dan. Prva započinje u 9:00 PST / 12:00 EST / 17:00 GMT, a druga započinje u 16:00 PST / 19:00 EST / ponoć GMT. Ista dva termina bit će dostupna i 8. i 9. prosinca.

Da biste se prijavili, morat ćete se uputiti na službena stranica . Dostupan je ograničen broj mjesta, iako se možete prijaviti na listu čekanja ako propustite - no nema jamstva da ćete dobiti pristup ako ste na sekundarnom popisu. Ako uspijete, imat ćete priliku unaprijed se učitati prije svojih sesija.



Alfa će biti podložna prilično strogom NDA-u. Iako će vjerojatno neki detalji iscuriti bez obzira, ne očekujte obilje novih snimaka dok brojite dane do Datum izlaska himne .

Ova zatvorena alfa potpuno je odvojena od Demo himne , koji će biti široko dostupan za predbilježbe i članove Origin Accessa. BioWare i EA neprestano su se pozivali na himne alfe i beta u množini, tako da možete očekivati ​​više ovakvih sesija u budućnosti - vjerojatno bez svih istih ograničenja.