Magija: Arena okupljanja službeno će biti predstavljena sutra

Ažuriranje, 7. rujna: Najnovija digitalna Magic igra bit će predstavljena putem Twitch stream-a vrlo brzo. Kao što je već spomenuto, Magic: The Gathering Arena bit će predstavljena 7. rujna na službenom Magic Twitch kanalu. Prijenos će započeti u 13:00 PDT / 17:00 EDT / 20:00 GMT / 21:00 CET / 6:00 AED